dimecres, 13 de novembre del 2019

Escola verda

Hola Famílies,

En aquesta entrada al blog us volem parlar d'un dels eixos transversals de l'escola. Com ja sabeu som Escola verda  i com a tal portem a terme una sèrie d'accions per tenir cura del nostre medi ambient. Aquestes accions estan plasmades al nostre Pla d'acció Anual d'escoles Sostenibles. I, us preguntareu, com podeu ajudar-nos i ajudar al  planeta?

- Participant als taller de creació de materials amb materials naturals i reciclats. 

- Mirant els nostres "8 ítems per tenir cura del medi ambient" (davant el despatx de direcció) i veure si des de casa els podeu seguir o si a l'escola podeu ajudar-nos en algun (ex. si heu de tirar alguna cosa a la brossa mirar a quina va,...).



- Mirar l'Espai Verd (suro de l'entrada) on podreu veure les diferents accions verdes que fem documentades amb imatges dels vostres fills i/o filles portant-les a terme. Actualment trobareu el reciclatge.



- Recollida d'oli, just al costat esquerra de l'entrada de psico (final del passadís de la planta baixa) trobareu un moble on posa oli el podeu obrir i agafar el vostre pot per omplir del oli que rebutgeu. un cop ple el porteu i el poseu a la capsa que hi ha just al costat.



Si us adoneu, a la web de l'escola tenim una pestanya de "Blog verd". Aquest deixa de funcionar i totes les entrades que fem amb accions verdes estaran en aquest blog però acompanyades del logotip:

Senyor Carxofa


Per als infants i les famílies de 2-3 és un personatge conegut ja que els acompanya els dies d'ambients verdes i algun cap de setmana fa vida amb elles. Per a la resta d'infants pot ser un bon moment per començar a establir lligams per quan arribeu a 2-3.

Tanmateix, formem part de les LHESCOLESSOSTENIBLES i per aconseguir el nostre distintiu, com a escola sostenible, participem als seminaris que és fan cada any, a més de formacions específiques per créixer i ajudar, cada cop més, al nostre planeta. 

"La tierra no es del hombre, el hombre es de la tierra" - anónimo

1 comentari:

  1. Es feina de tots ensenyar als infants a cuidar el nostre planeta. Grasies per fer- ho desde l'escola també.

    ResponElimina